Keski-ikäiset feministit ja Päivi Räsäset eivät ymmärrä, että yksikään viidestä miljoonasta tavasta olla nainen ei ole olla mies

Kun joku yrittää 2020-luvulla väittää, että ihmiset korjaavat sukupuoltaan, koska he eivät tiedä, että nainen tai mies voi olla monella tavalla, se on monella tavalla kornia.

Tämän ja jo aika monen muunkin sukupolven nuoret ovat kasvaneet lähes maanisen sukupuolinormien rikkomisen toitottamisen keskellä. 

Suomesta ei löydy yhtään nuorta, joka ei tietäisi, että nainen voi olla monella tapaa, pois lukien ne kaksi, jotka on onnistuttu kasvattamaan jonkun lahkon perunakellarissa.

Väite on yhtä järjetön kuin se, että suomalainen nuori ei tietäisi, että hän voi olla myös homo. Realistisempi väite tänä päivänä olisi jopa se, että nuori ei tiedä, että hän voi olla perinteiselläkin tavalla mies tai nainen olematta toksinen tai uhri.


Maakellarissa asuva ainoa suomalainen, joka ei tiedä, että nainen tai mies voi olla monella tavalla

Jokainen meistä sukupuoltaan korjanneista tiesi nämä asiat paremmin kuin hyvin jo kaksikymmentä vuotta sitten. Olemme yleensä itse olleet syntymäsukupuolemme normeja rikkoneita nuoria.

Kyse ei ole siitä, että emme olisi tienneet, että naisia ja miehiä on monenlaisia. Kyse on siitä, että meistä ketään ei kiinnostanut olla yhdelläkään tavalla syntymäsukupuolemme edustaja. Toistan, ei yhdelläkään tavalla, vaikka siitä saisi palkinnoksi palatsin ja natsien kulta-aarteen. 


Miksi tämä on niin vaikea asia käsittää niin monille keski-ikäisille feministeille tai päiviräsäsille?

Feministien tapauksessa kyse on puhtaasta älyllisestä umpisolmusta. Suomi on täynnä feminismin kasvattamia keski-ikäisiä naisia, joille on hoettu koko heidän ikänsä, että sukupuolella ei ole väliä ja että heitä rajoittavat vain ahtaat normit, ei heidän sukupuolensa itsessään.

He ovat taistelleet koko ikänsä ahtaita normeja vastaan kuvitellen, että käsityksiä naiseudesta voidaan laajentaa loputtomiin. Kun naiseutta vain laajennetaan maailman ääriin niin, että nainen voi olla ainakin viidellä miljoonalla eri tavalla, siitä tulee heidän sumuisessa päässään lopulta oikeastaan merkityksetöntä tai miehuutta. 

Muut kuin feministit ymmärtävät useammin, että ei tule. Ei auta, vaikka kuinka saisi olla kaljupäinen lesbo tai lentää hävittäjällä kahdeksikkoa taivaalla, miestä se ei ihmisestä tee, eikä se muuta hänen kehoaan tai sosiaalista elämäänsä miehen elämäksi.

Sukupuolta korjataan siksi, että voidaan ylittää ne fyysiset ja sosiaaliset rajat, joita yksikään viidestä miljardista erilaisesta naisesta ei voi eläessään ylittää, vaikka käyttäytyisi tai pukeutuisi millä tavalla tahansa. Ei siksi, että sukupuoltaan korjaavat eivät tietäisi, että nainen voi olla sillä ja tälläkin tavalla. 


Päiviräsästen tapauksessa en ole aivan varma kummasta on kyse. Joko he ovat oikeasti aivan yhtä pihalla tai sitten he tietävät loistavasti, että viidestä miljoonasta tavasta olla nainen yksikään ei ole olla mies tai toisin päin.

On mahdollista, että päivit jauhavat asiasta siksi, että he tietävät myös, että feminismin kasvattamaan boomerilaumaan ei uppoa mikään niin hyvin kuin populistinen lässytys hämmentyneistä, ahtaista sukupuolinormeista kärsivistä nuorista, jotka eivät tiedä miten monella tapaa voi olla nainen. 

Kun tästä napista painaa ja sekoittaa soppaan vähän gender-ideologiaa, saa masinoitua mahdollisimman suuren joukon talikot kädessä vastustamaan "sukupuolihämmentyneiden" patriarkaatin uhrien "silpomista" ja viemään heiltä oikeudet, joiden olemassaolosta päiviräsäset eivät tykkää. 

Päivien mielestä kun jumalan pitäisi saada päättää kehoistamme, ei meidän itsemme.


Vain boomerien fantasiamaailmassa sukupuolta korjataan, koska ei tiedetä kuinka monella tavalla voidaan olla miehiä tai naisia 

Kun keski-ikäiset tätit keski-ikäisine ajatuksineen suhmuroivat transsukupuolisten asioiden parissa ja yrittävät selittää ahtailla sukupuolinormeilla jotain, jolla ei ole mitään tekemistä niiden kanssa, lopputulos on tahattoman koominen.

Nainen, joka ajaa päänsä kaljuksi ja julistaa kyseenalaistavansa kaikki sukupuolinormit luulee yhä olevansa kapinallinen. Sitä hän ei tässä ajassa enää ole. Hän on lähestulkoon vähemmän kapinallinen kuin perinteinen kotiäiti. Hän ei myöskään avarra nuorten sukupuolikäsityksiä, koska ne ovat jo taivaisiin asti laajennettuja.


Keski-ikäiset feministit ovat tippuneet kärryiltä. He luulevat, että elämme jossain ahtaiden sukupuolikäsitysten ajassa. 

Todellisuudessa olemme siirtyneet elämään päin vastaisessa ajassa, jossa ihmisillä on modernin lääketieteen vuoksi valittavanaan paljon enemmän kuin vain viisi miljoonaa tapaa olla nainen tai mies. 

Ihmiset voivat ylittää sukupuolten keholliset ja sen seurauksena myös sosiaaliset rajat ennen näkemättömällä tavalla ja muuttaa elämänsä sellaiseksi, josta aiempien sukupolvien edustajat ovat nähneet vain märkiä unia. 

Tavoista, joilla sukupuolen korjaaminen muuttaa elämää on enemmän näissä kirjoituksissa: 

Maailmaa, joka on miehelle ja naiselle samanlainen ei ole olemassa ja ainoa keino muuttaa osaansa on lääketiede

Sukupuolen korjaaminen on ihmislajilla ilmenevä parinvalinnan ja lisääntymisen strategia


Keski-ikäisen feministin mielessä ainoa syy sille, että joku ei halua olla mekkoon pukeutuva mies tai kaljupäinen normeja vastaan taistelija on se, että ihminen ei tiedä voivansa olla sellainen.

He luulevat, että koska nainen voi olla miljoonalla tavalla, ne kaikki ovat yhtä hyviä ja tasaveroisia. Tämä on sovinnaista potaskaa. Kaikki tavat olla naisia eivät ole millään tavalla tasaveroisia saati kannattavia.

Jotkut naiset kukoistavat ja nauttivat naiseuteen väistämättä liittyvistä asioista, koska heillä on siihen soveltuvat ominaisuudet. 

Naiskehoon syntynyt ihminen, jonka ainoat seksifantasiat ovat penetroida muita, mutta jonka keho ei kykene siihen, joka tietää tavallisen transsukupuolisen miehen tavoin jo kaksitoistakesäisenä, että ei koskaan tule synnyttämään mitään, ja jolla on spartalaisen sotilaan mieli, mutta pehmeänpyöreän synnyttäjän pieni keho, joka vuotaa turhaan 40 vuotta kuukautisverta ei ole onnellinen olento.  

Hän on hampaat irvessä läpi elämänsä elävä epämieluisan kehonsa ja siitä seuraavan sosiaalisen todellisuutensa (johon myös keski-ikäiset feministit ovat syyllisiä) vanki. 

Ennen tällaisista ihmisistä tapasi tulla katkeria. Useimmat transsukupuoliset miehet ovat törmänneet joskus erääseen transfobin arkkityyppiin. Vanhaan, vihaa uhkuvaan butchfeministiin, joka kostaa heille kaiken, mitä ei itse koskaan saanut. Rooli naisina, jota vastaan he koko ikänsä taistelivat johtui heidän omista vartaloistaan. Sellaisesta ei pääse eroon kapinoimalla. 

Se, että joku eli läpi elämänsä kaljupäisenä rähjääjänä ei tarkoita, että hän oli onnellinen tai että hän halusi sitä. Heillä ei ollut muuta vaihtoehtoa. 

Nykyään on. Modernin lääketieteen ansiosta tällaisetkin ihmiset voivat saada ihan miellyttävän elämän. Sen he luonnollisesti myös valitsevat, vaikka se ei "kaikenlainen naiseus on ihanaa" -ideologiaan sovikaan. 


Tämän päivän nuoret katsovat kaikkea tätä aitiopaikalta. He tietävät loistavasti, että voivat olla mekkoon pukeutuvia miehiä tai kaljupäisiä hävittäjälentäjiä naiseudestaan riippumatta. 

He tietävät myös, että heidän ei tarvitse olla kumpaakaan. He voivat myös korjata sukupuoltaan ja elää sillä tavalla elämän, jota mekkoon pukeutuva mies tai maskuliininen nainen ei voi saada.

Samaa ei voi sanoa monista keski-ikäisistä.  He ovat jämähtäneet jonnekin 90-luvun hämyyn ihmisyyksineen ja loppumattomine taisteluineen sukupuolinormeja vastaan. Kun maailma heidän ympärillään on auttamattomasti muuttunut, he ovat leimanneet nuorison hämmentyneeksi, vaikka heidän oma hämmennyksensä on käsin kosketeltavaa. He ovat taantuneet huutamaan lesbofobiaa ja naisvihaa syynä kaikkeen, mikä valitsee olla toista kuin he. 

He ovat niin pihalla sukupuolesta ja ajastaan, että kannattavat ennemmin vaikka räsästen epätoivoisia argumentteja kuin katsovat silmiin epämiellyttävää totuutta, jonka vain harvat heidän ikäpolvensa feministit onnistuivat ymmärtämään.

Sukupuoli on ihmistä rajoittava ominaisuus. Vain ihmisen itse keksimät rajat voi ylittää kapinoimalla. Luonnon luomat voi ylittää vain muuttamalla materiaa, josta sukupuoli koostuu. 

Kun lääketiede ja teknologia mahdollistavat meidän ylittää ne ja valita millaisia olemme, emme valitse sitä, minkä luonto kehitti, koska monille meistä on olemassa paljon parempaa kuin se. 

Tunnisteet

Näytä enemmän

Suositut tekstit