YönsupiMikä ihmeen yönsupi?

Yön supi. Se on nimimerkkini.Kuka olet?

Keski-ikäinen suomalainen mies. Transsukupuolinen, transseksuaali, jolle sukupuolenkorjaus oli ennen kaikkea kehon sukupuolta muuttava prosessi. Blogin sisältö?

Blogini on vähemmän sateenkaarihenkinen. Et löydä täältä kirjoituksia sukupuolijärjestelmän ja cisheteropatriarkaatin tuhoamisesta. Käsittelen blogissani sukupuolierojen biologista perustaa ja sosiaalisen todellisuuden kytköstä fyysiseen ja biologiseen todellisuuteen.

Blogini ei edusta ajattelua, jossa vartalolla ei ole väliä vaan tuo esiin, miksi nimenomaan vartalolla on väliä. Vanhat transsukupuoliset, jotka sanoivat olevansa vartaloidensa vankeja olivat oikeassa. Tämän päivän feministiset transaktivistit, jotka uskovat sukupuolen olevan sosiaalinen konstruktio ovat väärässä kaikesta. 

Olen kritisoinut paljon feminismiä, koska feminismi ei ole ratkaisu vaan ongelma. Kaikki feminismi perustuu harhaisiin ajatuksiin sukupuolierojen ja -roolien synnystä. Feminismi opettaa ihmisille täysin irrationaalisen käsityksen sukupuolesta. Se, että yhteiskunnassamme on paljon ihmisiä, jotka kysyvät mitä väliä sukupuolella edes on ei ole osoitus edistyksestä tai sivistyksestä vaan sen täydellisestä vastakohdasta.

Olen kirjoittanut myös feministien väärin ymmärtämästä ja pahoinpitelemästä gender-käsitteestä, jonka vuoksi sukupuolinormeista poikkeavat ihmiset kuten transvestiitit ja butchlesbot alkoivat kutsua itseään transgendereiksi ja sotkeutuivat samaksi ihmisryhmäksi transseksuaalien kanssa.


Varoitukset

En puhu nais- ja miesoletetuista, en käytä trigger-varoituksia kuin ääritapauksissa ja käytän erinäisistä ruumiinosista termejä, joita pidän itse hyvinä. En sensuroi tekstejäni sen vuoksi, että joku ei kestä lukea edes kuvausta asioista, jotka olen elänyt. Blogini ei ole transsukupuolisten vertaistukisivusto.Onko kaikki kirjoitettu totta ja tapahtunut sinulle?

Teksteissä on seassa vain muutamia, joissa en kirjoita itsestäni ja se käy pääsääntöisesti helposti ilmi. Joitain yksityiskohtia voi olla muutettu anonyymiteetin vuoksi.Puhutko blogissasi yleisesti transsukupuolisten puolesta?

En. Transsukupuolisia on keskenään erilaisia enkä väitä, että kaikki ajattelisivat kuten minä. En myöskään kirjoita Setan tai minkään muunkaan yhdistyksen suulla.