YönsupiMikä ihmeen yönsupi?

Yön supi. Se on nimimerkkini.Kuka olet?

Keski-ikäinen suomalainen heteromies, jonka ainoa poikkeavuus keskiarvosta on aihe, jota blogi käsittelee eli transsukupuolisuus.Blogin sisältö?

Olen transsukupuolinen, transseksuaali, jolle sukupuolenkorjaus oli ennen kaikkea kehon sukupuolta muuttava prosessi. Määrittelen transsukupuolisuuden sukupuolenkorjaushoitojen tarvitsemisen kautta, enkä hyväksy sen määrittelemistä vain itsemäärittelyn kautta.

Jos haluat lukea sukupuolijärjestelmän ja cisheteropatriarkaatin tuhoamisesta, ahtaista sukupuolinormeista, dragista jne. olet väärässä paikassa. Blogini on vähemmän sateenkaarihenkinen ja käsittelee sukupuolierojen biologista perustaa, sosiaalisen todellisuuden kytköstä biologiseen todellisuuteen sekä ihmisten oikeutta olla sukupuolisia olentoja.Feminismi/sukupuolineutraalius?

En kannata feminismiä. Kaikki feminismi perustuu harhaisiin ajatuksiin sukupuolierojen ja -roolien synnystä.

Sukupuoli on fyysinen ominaisuus, jolla on aina myös psyykkiset ja sosiaaliset ulottuvuudet. Ihmisaivoilla on sukupuoliset ominaisuudet, joiden kehitys määräytyy osittain sikiöaikana sukupuolihormonien vaikutuksesta. Transsukupuolisia ja homoja on olemassa siksi, että tässä kehityksessä tapahtuu joskus poikkeamia.

Sukupuolivähemmistöjen olemassaololla ei ole mitään tekemistä sukupuolineutraaliuden kanssa. Me olemme elävä todiste siitä, että sukupuoleen tai useimpiin sukupuolieroihin ei kasvateta.Varoitukset

En puhu nais- ja miesoletetuista, en käytä trigger-varoituksia kuin ääritapauksissa ja käytän erinäisistä ruumiinosista termejä, joita pidän itse hyvinä. En sensuroi tekstejäni sen vuoksi, että joku ei kestä lukea edes kuvausta asioista, jotka olen elänyt. Blogini ei ole transsukupuolisten vertaistukisivusto ja käsittelen aiheita, joista kaikki eivät haluaisi puhuttavan.Miksi kirjoitat niin pitkiä juttuja?

En usko, että muutaman lauseen twitternäpäytyksillä pystytään auttamaan ihmisiä ymmärtämään jotain sellaista aihetta kuin transsukupuolisuus.Onko kaikki kirjoitettu totta ja tapahtunut sinulle?

Teksteissä on seassa vain muutamia, joissa en kirjoita itsestäni ja se käy pääsääntöisesti helposti ilmi. Joitain yksityiskohtia voi olla muutettu anonyymiteetin vuoksi.Puhutko blogissasi yleisesti transsukupuolisten puolesta?

En. Transsukupuolisia on keskenään erilaisia enkä väitä, että kaikki ajattelisivat kuten minä. En myöskään kirjoita Setan tai minkään muunkaan yhdistyksen suulla. Blogissa esitetyt mielipiteet ja kokemukset ovat henkilökohtaisia.