Hyvää uutta vuotta


Tervehdys blogini lukijoille ja satunnaisille kävijöille. En ole kirjoittanut pitkään aikaan mitään, siistinyt vain hieman linkkilistoja. Tai olen kyllä kirjoittanut, mutta en päätynyt julkaisemaan. Tähän on monta syytä.

Vanha kannettavani hajosi syksyllä enkä saanut vanhoja tekstejäni ongittua uuteen pitkiin aikoihin. Sitäkin enemmän julkaisutahtiin on vaikuttanut se, että minulla on meneillään elämänvaihe, jossa on todella vähän ylimääräistä aikaa millekään. Blogin pito joutuu tässä tilanteessa väkisinkin jäämään vähemmälle.

Olen myös miettinyt suhdettani nykyiseen transyhteisöön ja siihen onko kannattavaa kirjoittaa "transblogia" jos ei enää edes koe olevansa trans vaan näkee koko termin menetettynä ja edustamine asioineen täysin vieraana. Tulenkin keskittymään blogissani entistä selkeämmin tekemään pesäeroa transgender ja transsexual -käsitteiden välille. Mielestäni selkeän poliittisen ja ajatusmaailmallisen eron näkyväksi tekeminen on ainoa ratkaisu tämänhetkiseen tilanteeseen.

En ole lopettamassa blogin pitämistä. Jos joskus päätän tehdä niin, ilmoitan siitä erikseen. Ei kuitenkaan kannata ihmetellä, jos julkaisutahti tulee olemaan aiempaa harvempi.