Transsukupuolisen seksuaalinen suuntautuminen on aina väärin


Olemme elävinämme kaikenlaisen suvaitsevaisuuden ja seksuaalisen vapautumisen aikakautta. Meillä saa olla homo, hetero tai jotain siltä väliltä. Osa ihmisistä puolustaa nykyään jopa eläinten kanssa seksiä harrastavia. Kaikki kumisaapasfetissistä ja oksentamisesta kiihottumisesta lähtien on hyväksyttävää, joidenkin mielestä jopa hienoa.

Aikuisten keskinäisistä seksuaalisuuden harjoittamisen muodoista on olemassa vain yksi poikkeus. Jos olet transsukupuolinen, seksuaalinen suuntautumisesi on aina väärin. Se on aina jonkinlainen sairaus ja perversio, josta pitäisi parantua ja olla jotain aivan muuta. Monet sellaisetkin henkilöt pitävät transsukupuolisten seksuaalisuutta vääränä ja käännytettävänä, jotka ovat vuosikausia penänneet omalle valtavirrasta poikkeavalle seksuaalisuudelleen oikeutta olla olemassa.Jos transsukupuolinen mies on kiinnostunut naisista ja on heteromies, lesbotätit tietävät, että hän ei voi olla mitään muuta kuin patriarkaatin runtelema itseinhoinen lesbo, joka kärsii homofobiasta ja jonka pitäisi parantua halustaan tunkea suonikas peniksensä naisen vaginaan ja tehdä hänet raskaaksi. 

Jos transsukupuolinen mies on kiinnostunut miehistä, hänen pitäisi edellistä logiikkaa noudattaen olla heterofobinen. Tällaista ei kuitenkaan kuule. Nyt hän onkin homoja fetisoiva heteronainen, jonka pitäisi parantua ihanasti heteronaiseksi. Kaikkein parhaiten tämän tietävät keski-ikäiset heteromiehet, jotka ovat aina valmiina parantamaan heidät sekä radikaalifeministit, joista lesbojen parantavat raiskaukset ovat väärin, mutta jotka todennäköisesti pitäisivät kiinni, kun Reiska suorittaisi transsukupuolisen teinin parantavan raiskauksen, joka auttaisi Voimaantumaan Omasta Kehosta.

Jos transsukupuolinen nainen on kiinnostunut naisista, hän on tietenkin epätoivoinen lesbofetissin omistava pervosetä, joka yrittää tuppautua kikkeli pitkällä naisten tiloihin saalistamaan lesbonaisia. Kiihkomielistä separatistilesboa, joka kirjoittelee nettiin kuinka heidän tarkoituksensa on tuhota vaginafetissi maailmasta ei hidasta, vaikka kikkeliä ei olisi edes olemassa.

Jos transsukupuolinen nainen on kiinnostunut miehistä ja haluaisi että häntä penetroitaisiin vaginaan, hän on vain hämmentynyt feminiininen homopoika, joka ei ymmärrä, että mieskin voi hei pukeutua mekkoon. Feministitätit, jotka ovat vakuuttuneet, että sukupuolinormien rikkominen laukaisee kaikki ongelmat maailmasta ovat aina valmiita kertomaan sen hänelle.Ainoa mieleen tuleva seksuaalisen suuntautumisen muoto, joka on transsukupuolisilla melko yleinen ja josta en ole vielä onnistunut kuulemaan minkäänlaista perversioteoriaa on biseksuaalisuus. Voimmekin jäädä miettimään onko syy tälle siinä, että biseksuaaliset transsukupuoliset ovat ainoita, jotka eivät ole pervoja vai onko syy sittenkin siinä, että biseksuaalisuus on niin neutraalia, että se ei sohi minkään identiteettiryhmän kipukohtia.

Niin tai näin, transsukupuolisena ei voi voittaa. Oli seksuaalinen suuntautuminen mikä tahansa, se ei saa olla sitä. Kannattaa siis olla rauhassa sen sortin pervo kuin sattuu olemaan.