Radikaalihiuksistit ry tiedottaa

Nykyään, meidän radikaalihiuksistien jakauduttua kahteen(sataan) eri leiriin ja toisten lähdettyä seuraamaan väärää hiuksismin muotoa on noussut trendiksi, että nuoret, jotka ovat kaljuuntuneet ovat alkaneet hankkia itselleen tekohiuksia. Osalla on peruukki ja osan päähän hiuksia on kasvatettu erilaisilla aineilla tai niitä on istutettu. 

Me olemme huolissamme tästä nuorten halusta muuttaa tervettä päälakeaan ja tekeytyä hiuksekkaan näköiseksi. Jonkun on täytynyt saada heidät uskomaan, että he ovat huonoja ihmisiä hiuksettomina, että heidän kalju päänsä ei ole arvokas tai hyvä. Tutkijamme Anu P. Ersaukkosen luoman R.U.P.S -teorian mukaan on myös mahdollista, että halu olla hiuksekas on tarttunut heihin sosiaalisesti esimerkiksi heidän kaveripiiristään. Olemme huomanneet, että teinityttöjen keskuudessa esiintyy voimakasta halua olla ei-kalju, mikä on todella huolestuttavaa.

Eikö meidän pitäisi tukea näitä nuoria olemaan kaljuja sen sijaan, että muokkaamme heitä keinotekoisesti? Eikö näitä nuoria pitäisi ohjata kyseenalaistamaan yhteiskunnan keksimät, ihmisiä alistavat ja ahdistavat hiusnormit sen sijaan, että he yrittävät mukautua niihin? 

Näiden nuorten tulisi ymmärtää, että kaljuus ei rajoita eikä määritä ihmistä yhtään mitenkään. Kaljuunkin saa tehtyä kauniita lettejä ja kaljunakin voi olla esimerkiksi hiusmalli, kunhan vain väljennetään riittävästi yhteiskunnan ahtaita käsityksiä siitä, mitä kaikkea on olla kalju. Nämä yhteiskunnan ahtaat, tyhjästä keksityt kulttuuriset normit siitä, että kaljukin ei voi letillinen ovat ongelma, ei hiusten puute itsessään.

Tutkijamme Sussu P. Illuaivo-Kiihkolan mukaan on myös olemassa viitteitä siitä, että biologisesti kaljut tekohiuksekkaat ovat soluttautumassa meidän oikeasti hiuksekkaiden pariin siksi, että heillä on perversio hiuksiin. Missä tahansa parturissa tai hiustuotteita myyvässä myymälässä oikeasti hiuksekasta henkilöä saattaa tälläkin hetkellä vaania tekohiuksekas. Hetkenä, jona kukaan ei ole näkemässä hän nappaa viattoman oikeasti hiuksekkaan kiinni ja sodomisoi hänet hiuksineen nurkan takana. 


Lisäksi me tekohiuksieksklusiiviset radikaalihiuksistit, jotka olemme kaikkien hiuksekkaiden tasa-arvon asialla haluamme huomauttaa, että vaikka ihminen voi tehdä itselleen mitä haluaa, hiusten hankkiminen ei tee kenestäkään oikeasti hiuksekasta. Tällainen ihminen on aina biologisesti kalju (TIETEELLINEN FAKTA1!!1), vaikka hankkisi millaisia tekohiuksia päähänsä tai kasvattaisi omiaan keinotekoisesti millaisia aineilla tahansa.

Me radikaalihiuksistit ry:ssä huomautamme, että meidän tulee pitää keskustelussa tiukasti erillään oikeasti hiuksekkaat ihmiset sekä nämä biologisesti kaljut tekohiuksekkaat. Olemme syvästi huolissamme siitä, mitä seurauksia näiden ihmisten soluttautumisella meidän oikeasti hiuksekkaiden partureihin saattaa olla. 

On olemassa uhka siitä, että joku oikeasti hiuksekas, vaikutteille alttiiksi joutunut valehtelee kampaajalle, että hän on tekohiuksekas. Hiukset eivät reagoikaan väriaineisiin kuten näiden ihmisten hiukset ja seurauksena ne voivat muuttua vaikka vihreiksi tai pahimmassa tapauksessa aiheuttaa räjähdysreaktion.

Muutamia tällaisia tapauksia on käynyt ja traaginen seuraus on ollut se, että henkilö on joutunut katumaan ja olemaan loppuikänsä hiustuppien tuhouduttua kalju. Emme voi korostaa liikaa kuinka traagista tämä on. Oikeasti hiuksekas ihminen, joka on mennyt tällaiseen operaatioon tarvitsee kaiken mahdollisen tuen, että selviää kohtalostaan kaljuna hirviönä. Emme voi sallia tällaisen uhkan olemassaoloa itse aiheutetusta kaljuudesta oikeasti hiuksekkaille ihmisille. 

Tietenkään hiuksilla ei ole edelleenkään mitään väliä ja kaljuus ei määritä ihmistä, ei rajoita, eikä vaikuta elämään muutenkaan yhtään mitenkään, kun kyseessä on tekohiuksekas. Hiukset ovat vain biologinen ominaisuus, jonka olemassaolo tulisi sosiaalisesti häivyttää kokonaan. Graniittikin voi olla fyysisesti kova, mutta sosiaalisesti se voi olla pehmeä, notkea, ei mitään tai ihan mitä se haluaa olla. 

Radikaalihiuksistit ry - sekopäistä horinaa hiuksista jo 60-luvulta lähtien