Miten feminismi selittää asioita vs. miten biologia selittää asioita


Miksi miehet viehättyvät nuorista naisellisista naisista?

Biologia: Koska heidän feminiiniset estrogeenin aiheuttamat piirteensä kielivät hedelmällisyydestä ja johtavat tehokkaimpaan lisääntymiseen.

Feminismi: Koska patriarkaatti kasvattaa heidät näkemään nuoret naiset seksiobjekteina.


Miksi maskuliiniset naiset eivät yleensä synnytä lapsia?

Biologia: Korkeampi testosteronitaso on yhteydessä matalampaan haluun saada lapsia. Lapsen saaminen on synnyttäjälle suuri koettelemus, eikä ihminen, joka ei halua lapsia vahvasti koe sitä vaivan arvoisena.

Feminismi: Koska heidät on kasvatettu ajattelemaan, että feminiinisyys on heikkous.


Miksi emme voi olla toisillemme vain ihmisiä?

Biologia: Olemme sukupuolittunut laji, jonka aivot ovat kehittyneet määrittelemään toisen sukupuolen kohdatessa, jotta tietäisimme onko hän potentiaalinen parittelukumppani vai uhka. Meidän on oleellista nähdä toiset sukupuolisina, jotta lisääntymistä tapahtuisi.

Feminismi: Koska patriarkaatti alistaa meitä.


Miksi emme voi olla vapaasti niin maskuliinisia tai feminiinisiä kuin haluamme?

Biologia: Maskuliinisuus ja feminiinisyys ovat estrogeenin ja testosteronin tuotteita. On fyysinen fakta, että miesvartalo on lähes aina maskuliininen ja naisvartalo feminiininen.

Feminismi: Koska patriarkaatin ahtaat sukupuolikäsitykset.


Miksi ihmiset korjaavat sukupuoltaan?

Biologia: Vartalon ominaisuudet ovat seksuaalisen viehätyksen ja sosiaalisen todellisuuden perusta. Fyysisen sukupuolen korjaaminen muuttaa sitä, miten ihminen nähdään, ketkä hänestä viehättyvät ja millaista seksiä hän saa. Se muuttaa myös sitä, mitä omalla vartalolla voi tehdä.

Feministi: He ovat naisvihamielisen patriarkaatin ahtaiden sukupuolikäsitysten uhreja.


Miksi sukupuolinormeista poikkeavat ihmiset viihtyvät usein paremmin vastakkaisen sukupuolen seurassa?

Biologia: Miehillä ja naisilla on yleensä erilaiset aivot ja erilaiset kiinnostuksen kohteet. Sukupuolinormeista poikkeavat ihmiset ovat usein enemmän vastakkaisen sukupuolen kaltaisia ja heidän voi olla helpompi samaistua vastakkaiseen sukupuoleen.

Feminismi: Koska patriarkaatin ahtaat sukupuolikäsitykset ovat saaneet heidät halveksumaan omaa sukupuoltaan.


Miksi ihmiset eivät yleensä viehäty androgyniasta?

Biologia: Useimmat ihmiset viehättyvät selkeän maskuliinisista tai feminiinisistä piirteistä, koska ne kielivät estrogeeni- ja testosteronitasoista ja sitä kautta hedelmällisyydestä.

Feminismi: Koska patriarkaatin ahtaat kauneuskäsitykset alistavat ihmisiä.


Ajatelkaa millaista olisi, jos emme kyräilisi koko ajan toistemme tapaa olla sukupolisia olentoja ja syyttelisi ihmisiä patriarkaatin ja vääränlaisen kasvatuksen uhreiksi vaan eläisimme aikakautta, jona selittäisimme asioita biologialla ja pyrkisimme ilman toisten jatkuvaa alentamista ja uhriuttamista ymmärtämään sitä, miten se vaikuttaa elämäämme ja muovaa meistä erilaisia. Jos haluat tällaisen tulevaisuuden, kannattaa miettiä millaisia aatteita kannatat.