Hän, joka oli Sinut Itsensä Kanssa

Olipa kerran transsukupuoliseksi mieheksi itseään kutsuva henkilö, joka kirjoitteli nettifoorumeille. Hänet oli erittäin helppo tunnistaa, sillä hän jaksoi jokaisessa kommentissaan muistuttaa muita siitä miten Sinut Itsensä Kanssa hän on ja miten hänellä ei siksi ollut ollenkaan samanlaisia ongelmia kuin muilla transsukupuolisilla. 

Muita saattoi ahdistaa jos hormonit eivät tuoneet toivottuja muutoksia, mutta ei Häntä, joka oli Sinut Itsensä Kanssa. Hän ei edes halunnut hormoneita. Se johtui tietysti siitä, että hän oli niin Sinut Itsensä Kanssa. Muut saattoivat tarvita genitaalikirurgiaa, mutta ei Hän, joka on Sinut Itsensä Kanssa, koska hän oli niin Sinut genitaaliensa Kanssa.

Muista saattoi olla kammottavaa, jos he eivät menneet ulkoisesti läpi sukupuolensa edustajasta eivätkä he voineet sen vuoksi elää minkäänlaista normaalia miehen elämää, mutta ei Hänestä, joka oli Sinut Itsensä Kanssa. Hänelle oli oikeastaan ihan sama, vaikka hän kävisi suihkussa tyttöjen keskellä, jotka pitävät häntä tyttönä ja kysyvät tamponeita lainaan, koska hän on niin Sinut Itsensä Kanssa.

Muista saattoi olla ärsyttävää, että heitä käsiteltiin aina mediassa sateenkaaripersoonina, transihmisinä ja erikoisuuksina eikä miehinä muiden joukossa, mutta ei Hänestä, joka oli Sinut Itsensä Kanssa. Hänelle olisi ollut aivan sama, vaikka hänen juridinen sukupuolensa oltaisiin muutettu miehestä sateenkaaritransihmiseksi, koska hän oli niin Sinut Itsensä Kanssa.

Muut kuuntelivat hänen, joka oli Sinut Itsensä kanssa ylevää paatosta. He kuuntelivat päivästä toiseen neuvoja siitä, miten olisi pitänyt vain käsitellä asiansa. Olisi pitänyt vain hyväksyä, että heistä ei tule koskaan cismiehiä ja lopettaa koko haihattelu sellaiselta näyttämisestä. Olisi pitänyt vain hyväksyä oma vartalonsa ja olla Sinut Itsensä Kanssa. Olisi pitänyt hyväksyä, että oma kumppani on lesbo ja joku pyytää tamponeita lainaan, koska se ei millään tavalla estä olemasta "transmies". Kun muut olisivat vain käsitelleet asiansa, he olisivat ymmärtäneet, että kuka tahansa voi olla mies.

Osa kohotteli kulmiaan, mutta ei sanonut mitään, koska ryhmän poliittisesti korrekti ylläpito kielsi heitä sanomasta bannin uhalla mitä he ajattelivat ja haastamasta kenenkään näkemyksiä siitä, mitä on olla mies. 

Kunnes kerran tuli päivä, kun Ikävä Todenpuhuja kyllästyi. Hän sanoi Hänelle, joka on Sinut Itsensä Kanssa, että noilla asioilla ei kuule ole mitään tekemistä sen sankaritarinan kanssa, jolla sinä omaa olemistasi selität. Sinulla on naisen kehokuva ja naisen seksuaalisuus ja siksi sinua ei haittaa elää sosiaalisesti naisena toisin kuin oikeita transsukupuolisia miehiä. Sinulla ja sinun elämälläsi ei ole mitään tekemistä minkäänlaisen miehuuden kanssa.

Yhtäkkiä löytyi asia, jonka kanssa Hän, joka oli Sinut Itsensä Kanssa ei ollut yhtään sinut.


Tunnisteet

Näytä enemmän

Suositut tekstit